Friday 31 July 2020

Пелети от Schneider Pellets – Кои пелети са най-добри?





Ние от Schneider Pellets можем да се похвалим кои пелети са най-добри! Спокойно можем да кажем, че това е нашият продукт, който има сертификат от италианска комисия, доказващ, че продаваме единствено качествени пелети, които отговарят на всички европейски изисквания.
Спокойно можем да докажем думите си с обикновена таблица за калоричност на пелети, която го потвърждава. Пелетите на Schneider Pellets вече десетилетие доказват качеството си на пазара в България и Европа. Нашите качествени пелети са високо оценени в цялата страна и Гърция, където продажбите ни нарастват с всеки изминал сезон.
Един от най-големите плюсове на отоплението на качествени пелети е, че при употребата им, замърсяването на въздуха намалява драстично. Нашият продукт има сертификат EN Plus и е Клас А1. Дървесните пелети се разделят в три класа – А1, А2 и В, като това зависи от качеството на използваната целулоза, т.е. доколко тя има примеси. Определящият показател е остатъчната пепел, като при при продуктите на „Schneider Pellets” то е до 0,7%. Този тип пелети са предназначение за употреба в бита. Пелетите с клас А2 и В са с много по-голям процент остатъчна пепел и се ползват за промишлена дейност.
През юни 2019 г. ние получихме сертификат En Plus A1, който се издава от италианския официален сертифициращ орган ENAMAgroenergieс номер n.2/188 в съответствие с регулаторните изисквания UNI EN ISO 17225/2014 части 1 и 2 и UNI EN ISO 15234/2011 и 2012 като сертифициран производител  на пелети клас А1. Това е нашето доказателство пред клиентите ни, че при производството не се използват лепила и препарати за избелване, а работим само с чиста целулоза.
Предприятието ни е ситуирано в град Самоков, близо до София. От тук идва суровината за нашите пелети – качествена иглолистна целулоза от санитарна сеч. Тя преминава през няколко стъпки – смилане, сушене и пресоване, за да се превърне накрая в един висококачествен продукт, който да достигне до потребителите.
Нашите пелети се предлагат  в чували по 15кг./1050кг. на палет/, които се складират в чисти и сухи складове,в очакване да достигнат Вашия дом, за да Ви доставят топлината, от която имате нужда. Спокойно може да докажем качеството си чрез проста таблица за калоричност на пелети.

references
Pellet
https://en.wikipedia.org/wiki/Pellet

No comments:

Post a Comment